Zlato, srebro in bron za Calcit

Zlato, srebro in bron za Calcit

Na ljubljanskem Kongresnem trgu, kjer bo do sobote potekalo tekmovanje evropske serije CEV European Beach Volleyball Tour Ljubljana powered by Samsung v odbojki na mivki, so bili danes na sporedu zaključni boji za državno prvenstvo v mlajših kategorijah. Veliko uspeha so imeli tudi odbojkarji in odbojkarice Calcit Volleyballa, ki so osvojili tri kolajne, s prvim mestom in naslovom državnih prvakov pa sta se najbolj izkazala Miha Okorn in Luka Marovt, ki sta bila prva v kategoriji do 13 let.
V kategoriji do 15 let se calcitovcem ni uspelo uvrstiti v finalne boje, z osmim mestom sta bila najboljša Miha Okorn in Luka Marovt, v finalu pa sta Rok Bračko in Dino Vinkovič z 2:0 ugnala Mohorja Travnika in Nejca Suhadolca, medtem ko sta pri dekletih slavili Iza Zbičajnik in Maja Marolt. Na devetem mestu sta letošnje državno prvenstvo končali Kamničanki Lara Bošeska in Sara Muršak.

Z drugim mestom pa se v kategoriji do 17 let lahko pohvalita Lana Žužek in Zala Špoljarič, ki sta v finalu sicer morali priznati premoč Katarini Bulc in Nini Zdešar, ki sata zmagali z 2:0 (21:16, 21:13). V konkurenci fantov sta se prvega mesta veselila Rok Možič in Jaka Udrih, ki sta z 2:1 premagala Luko Stožirja in Urbana Fužirja.

Za tretjo kamniško kolajno sta v konkurenci do 19 let poskrbela Teo Podobnik in Bor Jese Rotar, ki sta bila v boju za tretje mesto boljša od Martina Valenčiča in Manuela Grunwalda z 2:0 (21:12, 25:23), naslov državnega prvaka pasta osvojila Rok Možič in Jaka Udrih, ki sta bila najboljša že v kategoriji do 17 let, ki sta z 2:1 premagala Črtomirja Bošnjak in Andraž a Stružnika. Pri dekletih sta bili v tej kategoriji najboljši sestri Špela in Polona Marušič, ki sta z 2:0 premagali Kajo Kersnik in Niko Bevc, odlični šesti pa sta bili na koncu Lana Žužek in Zala Špoljarič.

Rok Možič in Jaka Udrih sta slavila tudi v kategoriji do 21 let, saj sta v finalu z 2:0 ugnala Nejca Marovta in Miho Šijanca, medtem ko sta bila Bor Jese Rotar in Teo Podobnik v tej konkurenci na koncu 12. Do drugega naslova državnih prvakinj pa sta prišli sestri Marušič, ki sta z 2:1 premagali Tajdo Lovšišn in Špelo Morgan, Kamničanki Lana Žužek in Zala Špoljarič pa sta bili deseti.

Trenutno ni razpisanih tekem.

Prihajajoče TEKME odbojke

KLUBSKA OPREMA

oprema 2016/17

Tekme v živo


Odbojkarski klub Kamnik
Cankarjeva 1A
1241 Kamnik
Slovenija

T: 01 831 92 10
F: 01 831 92 11
M: 040/978 070 Vidmar Špela
E: calcit.volleyball@gmail.com

 

Odnosi z javnostmi
E: marketing.calcitvolley@gmail.com

Matična številka: 5235804000
Davčna številka : SI 95304177
Najdi na zemljevidu