Namesto z Italijankami v Gradec

Namesto z Italijankami v Gradec

Odbojkarice Calcit Volleyja bi danes zvečer morale igrati povratno pripravljalno tekmo z italijansko ekipo CDA V. Tolmassons, vendar so B-ligašice gostovanje v Kamniku odpovedale. Namesto tega bodo varovanke Gregorja Rozmana v četrtek gostovale v Gradcu, ki so ga pred tednom dni doma premagale s 4:0.

»Namesto z Italijankami, ki so sporočile, da ne morejo priti v Kamnik, bomo v četrtek odšli v Gradec, kjer se bomo še enkrat pomerili z Avstrijkami. Najverjetneje brez Urške Igličar, ki ima še vedno težave s hrbtom, medtem ko so druge igralke zdrave,« je o spremembi nasprotnic v tem tednu povedal Gregor Rozman, trener trikratnih slovenskih državnih prvakinj.

Kamničanke bodo svojo prvo prvenstveno tekmo v letošnji sezoni igrale šele prihodnjo soboto, ko bodo v drugem krogu gostovale v Kopru proti novim članicam 1. DOL, odbojkaricam Ankaran Hrvatinov. V soboto bi sicer v kamniški športni dvorani morale igrati z ekipo VOLLEYBALLjubljano, vendar bo ta tekma na željo Ljubljančank prestavljena na sredo, 18. oktobra, ob 20. uri, že tri dni pozneje pa bodo doma igrale še z Luko Koper.

Znan je tudi razpored v srednjeevropski ligi. Calcitovke bodo s tekmovanjem začele v Bratislavi, kjer se bodo 25. oktobra pomerile proti domači Slaviji, naslednji dan pa še z ekipo 1. BVK Bratislava.

Napisal: Miha Štamcar

Foto: Matic Klanšek Velej

Trenutno ni razpisanih tekem.

Prihajajoče TEKME odbojke

KLUBSKA OPREMA

oprema 2016/17

Tekme v živo


Odbojkarski klub Kamnik
Cankarjeva 1A
1241 Kamnik
Slovenija

T: 01 831 92 10
F: 01 831 92 11
M: 040/978 070 Vidmar Špela
E: calcit.volleyball@gmail.com

 

Odnosi z javnostmi
E: marketing.calcitvolley@gmail.com

Matična številka: 5235804000
Davčna številka : SI 95304177
Najdi na zemljevidu